dinsdag, 18 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieDe Treffers is bepalende Misidjan alweer kwijt aan VVV

De Treffers is bepalende Misidjan alweer kwijt aan VVV

Cendrino Misidjan is per direct overgestapt naar VVV-Venlo. De verdediger kwam in het najaar naar De Treffers, maar liet al weten graag terug te willen keren in het betaalde voetbal. Dat is hem nu met glans gelukt, want Misidjan gaat bij VVV-Venlo aan de slag.

Uitzicht op Eredivisie

Daarmee maakt de linkspoot de stap van de Tweede Divisie naar de koploper van de Jupiler League en heeft dus zelfs uitzicht om volgend seizoen in de Eredivisie te gaan spelen. De 28-jarige verdediger is in Limburg verkozen boven Abel Tamata, de voormalig PSV’er werd te licht bevonden door VVV. Daarop werd er doorgeschakeld naar Misidjan. Hij kwam in oktober naar Groesbeek, nadat zijn contract op Cyprus bij Ermis was ontbonden.

Groot aandeel in succes

Eerder kwam hij uit voor Telstar, FC Oss, Almere City, Go Ahead Eagles, Sparta, FC Emmen en in Bulgarije voor CSKA Sofia. Misidjan was belangrijk voor De Treffers, want hij had een groot aandeel in de reeks van zes zeges op rij. Trainer Anton Janssen erkende deze week nog dat juist door de komst van Misidjan het team was gaan lopen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD