dinsdag, 16 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieDe Treffers hengelt Marc Höcher binnen

De Treffers hengelt Marc Höcher binnen

De Treffers heeft zich versterkt met Marc Höcher. De aanvallend ingestelde speler zat na afloop van het seizoen 2016-2017 zonder club, nadat hij in overleg met zijn toenmalige club Helmond Sport had besloten het contract te beëindigen.

Goed aangeschreven

Met het vertrek naar De Treffers komt er voor Höcher een einde aan een carrière als profvoetballer van vijftien jaar. In 2002 debuteerde hij op 17-jarige leeftijd in het shirt van Heracles Almelo. Zijn profloopbaan sloot hij dus af bij Helmond Sport, om nu aan de slag te gaan in de Tweede Divisie bij De Treffers. “Ik heb een bewuste keuze gemaakt met het oog op de toekomst. Aan de gesprekken met De Treffers heb ik een heel goed gevoel overgehouden. De Treffers speelt altijd op hoog niveau en staat goed aangeschreven. Zaken zijn goed geregeld en er staat een mooi complex”, aldus de nieuwe aanwinst op de clubsite.

Eredivisie-ervaring

Höcher is een speler met ervaring in de Eredivisie. Hoewel hij de meeste wedstrijden van zijn carrière voor Helmond Sport speelde in de Jupiler League, speelde hij ook meerdere seizoenen in de Eredivisie. Zijn debuut op het hoogste Nederlandse voetbalniveau maakte hij voor Heracles Almelo. Daarna speelde hij ook nog voor ADO Den Haag, Willem II en Roda JC in de Eredivisie. Höcher maakte ook nog een uitstapje naar Duitsland. In het seizoen 2015-2016 speelde hij achttien duels voor Rot-Weiß Erfurt.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD