dinsdag, 16 juli 2024
Voetbal247.nlClubsDe TreffersDe Treffers haalt scorende middenvelder Willem den Dekker bij Gemert op

De Treffers haalt scorende middenvelder Willem den Dekker bij Gemert op

Elke club zoekt een scorende middenvelder. De Treffers heeft hem in Willem den Dekker gevonden. De middenvelder speelde dit seizoen zeventien wedstrijden voor Gemert en scoorde hierin zeven keer. In december maakte hij in de KNVB-bekerwedstrijd tegen ADO Den Haag indruk door twee keer te scoren. Tot dusverre speelde de midenvelder 73 wedstrijden voor Gemert en scoorde hij 27 keer.

Vanaf het seizoen 2018-2019 komt Den Dekker uit voor Gemert en na vier jaar in het zwart-wit, speelt hij volgend seizoen in het rood-zwart. Willem legt zijn keuze voor De Treffers als volgt uit: “Mijn gevoel was vanaf het eerste moment goed bij De Treffers.

 

De Treffers is een aansprekende naam in het amateurvoetbal en na vier jaar bij Gemert was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik heb altijd al willen kijken waar mijn plafond ligt en de Tweede Divisie is een hele mooie competitie om mezelf te bewijzen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD