donderdag, 30 mei 2024
Voetbal247.nlClubsDe TreffersDe Treffers gaat transfermarkt op: 'We missen kwaliteit'

De Treffers gaat transfermarkt op: ‘We missen kwaliteit’

Alarmfase 1 in Groesbeek. In een poging degradatie uit de Tweede Divisie af te wenden gaat De Treffers deze winter versterkingen halen.

Waken
Hans Janssen-Groesbeek, bestuurslid technische zaken, vindt namelijk dat de huidige lage klassering trainer Anton Janssen niet aan te rekenen valt, zegt hij in De Gelderlander: ,,Dat we nu onderin staan, is Anton niet te verwijten. Dat is veel te gemakkelijk. We missen gewoon kwaliteit. We moeten in de winterstop de markt op om herstelwerkzaamheden te verrichten. We kijken nu al rond, maar moeten waken voor het halen van de verkeerde spelers.”

Handhaving
De Treffers is van mening dat het afgelopen zomer de verkeerde spelers heeft gehaald. Veel beoogde aanwinsten zitten op de bank: ,,We hebben inschattingsfouten gemaakt”, vervolgt Janssen-Groesbeek. ,,De spelers die zijn gekomen, brengen niet dat wat we hadden verwacht. Onze doelstelling was om weer in het linkerrijte te eindigen, maar die kan nu wel overboord. We moeten knokken voor handhaving.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD