maandag, 22 april 2024
Voetbal247.nlClubsDe TreffersDe Treffers en Scheveningen houden elkaar in evenwicht

De Treffers en Scheveningen houden elkaar in evenwicht

De inhaalwedstrijd tussen De Treffers en Scheveningen is woensdagavond in een 1-1 remise geëindigd. Na een enerverende openingsfase  keerde in de loop van de wedstrijd de controle terug en het gelijkspel gaf de verhoudingen in Groesbeek goed weer. De Treffers voert nu halverwege de competitie op de vijfde plaats de brede middenmoot aan, Scheveningen staat na een sterke serie van twaalf punten uit vijf duels op een verdienstelijke elfde plek.

Op Sportpark Zuid keerden aanvoerder Ricardo Ippel en rechtsback Dennis Hettinga bij de thuisclub terug in de basis en kende Scheveningen een vliegende start. Na een ongelukkige handsbal van Robin Janssen wees scheidsrechter Shukrula naar de strafschopstip en Lex Immers benutte dit buitenkansje in de vijfde minuut koelbloedig: 0-1. Uit een serie corners voor De Treffers was eerst centrale verdediger Sirvania dichtbij een snelle tegengoal. Niet veel later scoorde uitblinker Brian Campman via doelman Van der Maaten met een kopbal na een corner van Wouters de gelijkmaker. Wie op dat moment op een doelpuntenfestijn hoopte, kwam bedrogen uit. Beide ploegen kregen verdedigend de zaken redelijk op orde en het veldspel was te traag en weinig dynamisch om grote kansen uit te spelen. Alleen uit dode spelmomenten werd De Treffers voor rust nog gevaarlijk via een hakje van Sirvania en een kopbal van Ten Den.

Zonder wissels veranderde er in de tweede helft weinig aan het spelbeeld. Teije ten Den leek na een uur de status quo te doorbreken maar schoot voor open doel hard over na geklungel in de defensie van de bezoekers. In het laatste kwart nam Scheveningen het initiatief langzaam over en werd het onder leiding van de sterke Ricardo de Vlugt enkele malen gevaarlijk. Ondanks doelpogingen van Immers, Aldogan en Van Koesveld werd doelman Niels Kornelis van de thuisclub niet meer gepasseerd en eindigde het duel in een terecht gelijkspel.

De Treffers: Kornelis; Hettinga, R. Janssen, Sirvania; Ippel, Campman, Thomassen (79’ Zwanen); Vlijter, Ten Den, George (71’ Sow).
Scheveningen: Van der Maaten; Owusu, Van Koesveld, De Jong, Koorndijk; R. de Vlugt, Immers, M. de Vlugt; Aldogan (85’Elvilia), Van der Putten (77’Rog), Peters (77’Van Eijk).

Geel:  Ricardo de Vlugt (Scheveningen) en Mitchel de Vlugt (Scheveningen)
Corners:  9-2

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS

[products limit="4" columns="2" products tag="tenue" orderby="rand" ]