Volg ons

Tweede Divisie

De Treffers en Koninklijke HFC in evenwicht, FC Lienden eenvoudig langs De Dijk

De Treffers en Koninklijke HFC in evenwicht, FC Lienden eenvoudig langs De Dijk

Koninklijke HFC heeft na vijf nederlagen eindelijk weer een punt gepakt. De Haarlemmers speelden bij De Treffers 0-0. De Dijk verloor met 3-0 bij FC Lienden.

De Treffers – Koninklijke HFC 0-0
Het matige veld in Groesbeek maakte combinatievoetbal niet gemakkelijk. Beide ploegen wilden wel voor de winst spelen, maar echte grote kansen waren schaars. Na de pauze kende De Treffers enkele sterke fases en had het goede mogelijkheden op de openingstreffer, maar de aanvallers sprongen er onzorgvuldig met de kansen om. Met de 0-0 koesteren beide ploegen dan ook een puntje, dat in Haarlem dankbaarder zal worden begroet dan in Groesbeek.

FC Lienden – De Dijk 3-0
Zonder ‘Appie’ Loukili (afspraak tussen clubs) en de geschorste Danny van den Meiracker maakte de Betuwse club, spelend in een aangepaste tactiek me vijf verdedigers, al voor rust het verschil. Twee vrije trappen, waarbij de tweede door de muur van richting werd veranderd, van Mo Bendadi waren doelman Roy Pistoor te machtig. Daardoor ging FC Lienden rusten met een 2-0 voorsprong. Direct na rust tekende Nick Hak voor de definitieve beslissing: 3-0. De Dijk kreeg wel kansen, had ook veel balbezit, maar echt wankelen deed de defensie van Lienden maar zelden.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie