Volg ons
Pim Balkestein De Treffers

Tweede Divisie

De Treffers en IJsselmeervogels in evenwicht

De Treffers en IJsselmeervogels in evenwicht

De Treffers is nog allerminst zeker van het behoud van de ‘veilige’ veertiende plek. De Groesbeekse club verzuimde te winnen van IJsselmeervogels: 2-2.

De zege van AFC is slecht nieuws voor De Treffers. Die clubs lijken te gaan strijden om de laatste veilige plek op de ranglijst, te weten plek 14. Toch leek er in de eerste helft nauwelijks een vuiltje aan de lucht voor de Groesbeekers. Pim Balkestein kopte De Treffers na ruim een kwartier spelen op voorsprong en IJsselmeervogels zette daar in het eerste bedrijf erg weinig tegenover. Na rust keerden de verhoudingen echter en viel vanuit het niets de gelijkmaker, middels een afstandsschot van Ali Akla. Na ruim een uur was Akla opnieuw trefzeker, nu op aangeven van Robbert Olijfveld. De Treffers moest daardoor weer aan de bak en opnieuw was het Balkestein die scoorde: 2-2. Dat was tevens ook de terechte eindstand.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie