Volg ons

Tweede Divisie

De Treffers en Excelsior Maassluis in evenwicht

De Treffers en Excelsior Maassluis in evenwicht

De Treffers en Excelsior Maassluis hebben hun onderlinge treffen besloten met een 1-1 gelijkspel. De Groesbeekse ploeg eindigde het duel met een man minder door de rode kaart voor Arda Havar.

Excelsior Maassluis, dat de afgelopen drie duels verloor, kwam al vroeg aan de leiding door een van richting veranderd afstandsschot van Marouane Afaker. Het duel was af en toe spijkerhard, waardoor scheidsrechter Vries veelvuldig moest optreden. Na een uur spelen maakte De Treffers gelijk: Sjoerd Ars rondde een voorzet van Coen Maertzdorf af, waar de Tricolores sterk dachten aan buitenspel.

Een kwartier voor tijd moest De Treffers verder met tien nadat Havar zijn tweede gele kaart kreeg. In de resterende tijd kregen zowel de thuis- als de uitploeg nog een behoorlijke kans om de zege te grijpen, maar gescoord werd er niet meer op sportpark Zuid. Door de puntendeling schurkt De Treffers aan tegen de subtop, terwijl Excelsior Maassluis nog altijd enigszins naar beneden moet kijken omdat de marge met plek 17, waar Scheveningen bivakkeert, slechts drie punten is.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie