Volg ons

Tweede Divisie

De Treffers eert Sander Molenaar met spandoek en donatie

De Treffers eert Sander Molenaar met spandoek en donatie

Voorafgaand aan het duel tussen De Treffers en Katwijk overhandigde de thuisploeg een cheque aan Katwijk, die bestemd was voor Stichting Juul. Daarnaast hadden de fanatieke supporters van De Treffers een mooi spandoek ter ere van Katwijks teammanager gemaakt. Dit spandoek werd vlak na het beginsignaal overhandigd aan de fanatieke aanhang van Katwijk.

De wedstrijd zelf moest laten zien of Katwijk het verdriet wel of niet in de benen zou voelen. Hoewel de Krombewoners voor de vierde maal op rij geen overwinning wisten te boeken tegen zondag-grootmacht uit Groesbeek, liet Katwijk wel zien dat het moraal niet geknakt was. Het verlies had meer te maken met het feit dat de aanwezige kwaliteit niet uit de benen kwam, dan dat de rouw eventueel in de benen zou zitten.

Voor De Treffers was de verrassende overwinning een enorme opsteker in de degradatiestrijd. Dinsdag hervatten de Rood-Zwarten die strijd. Dan staat het inhaalduel in Lisse tegen de plaatselijke FC op het programma.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie