Volg ons

Tweede Divisie

De Treffers duwt VVSB verder in moeras, Barendrecht wint bij Jong Vitesse

De Treffers duwt VVSB verder in moeras, Barendrecht wint bij Jong Vitesse

Krijgt Jack Honsbeek nog de tijd om het tij te keren bij VVSB? Opnieuw gingen de Noordwijkerhouters ten onder, ditmaal tegen De Treffers. Barendrecht pakte drie heel belangrijke punten op bezoek bij Jong Vitesse.

VVSB kende op de eigen Boekhorst een goede start. Na een kwartier schoot Kevin Brands raak: 1-0. De Treffers kreeg echter de nodige kansen en al snel toonde Sjoerd Ars nog maar eens zijn klasse. De oud-prof kapte zijn tegenstander uit en schoot de 1-1 binnen.

Na rust moest doelman Ruben Valk opnieuw handelend optreden om Robin Janssen van het scoren te houden. Even later moest Valk opnieuw optreden bij pogingen van Boy van de Beek en Coen Maertzdorf. Twintig minuten voor tijd moest de sluitpost alsnog kapituleren toen Arda Havar diagonaal raakschoot: 1-2. Het was daarna invaller Aleksandar Jankovic die de eindstand op 1-3 bepaalde.

Jong Vitesse en Barendrecht schotelden geen hoogstaande eerste helft voor, maar toch wist Anthony Biekman vlak voor rust op knappe wijze te scoren. De aanvaller had vaker kunnen raakschieten, maar hield het bij één treffer. Na de pauze zette Jong Vitesse nadrukkelijk aan, maar veel grote kansen kregen de Arnhemse beloften niet. Zo hield de ploeg van coach Albert van der Dussen stand en klimt het naar de ‘veilige’ 14e plaats.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie