Volg ons

De Treffers

De Treffers contracteert Mees Siers als vijfde winterversterking

De Treffers contracteert Mees Siers als vijfde winterversterking

De Treffers heeft Mees Siers vastgelegd. De 30-jarige rechtsback is al de vijfde winterversterking voor de Groesbeekers na Cendrino Misidjan, Niels Wouters, Niek Versteegen en Boy van de Beek.

Optie
Siers was transfervrij nadat zijn contract bij het IJslandse Fjölnir Reykjavík eind vorig jaar afliep. De routinier, die ook als verdedigende middenvelder kan spelen, tekent in principe een contract tot het einde van het seizoen, maar daarin is wel vast een optie voor volgend seizoen opgenomen.

Buitenlandse interesse
Siers trainde vorige week mee bij De Treffers omdat de clubleiding graag wilde zien hoe fit hij was. ,,Ik heb een paar trainingen meegemaakt en het bevalt me nu al prima. Het is allemaal goed gestructureerd, alles ziet er prima uit en de zaken zijn netjes op orde”, reageert hij op de clubsite. Siers speelde eerder in de jeugd van Vitesse en kwam uit voor De Graafschap en Helmond Sport alvorens naar het buitenland te vertrekken. ,,Er kwam interesse van De Treffers en toen is het balletje gaan rollen. Ik kies, ondanks concrete buitenlandse interesse, voor mijn maatschappelijke carrière. Hier helpt de club me bij. Verder ga ik de trainerscursus TC1 volgen, ik ben door de eerste selectie heen en er volgt nu een vervolgafspraak.” Siers is per direct speelgerechtigd en kan zodoende zondag al in actie komen in de Groesbeekse derby tegen Achilles ’29.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over De Treffers