woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlClubsDe TreffersDe Treffers-coach Janssen witheet: 'Dit leek nergens op'

De Treffers-coach Janssen witheet: ‘Dit leek nergens op’

De Treffers dacht dat het in RKC Waalwijk een tegenstander had getroffen waar wat te halen viel, maar kwam van een koude kermis thuis. De Groesbeekers werden vernederd door de nummer laatst van de Eerste Divisie: 7-0. Coach Anton Janssen was dan ook woedend na afloop.

Gewaarschuwd
,,Dit leek helemaal nergens op”, stelde de trainer in gesprek met De Gelderlander. ,,Ik weet niet wat de jongens vooraf hadden gedacht. Misschien dat we hier makkelijk een resultaat zouden halen, omdat RKC laatste staat in de eerste divisie. Maar dit is best een aardige ploeg. Daar heb ik ze nog voor gewaarschuwd. RKC heeft alleen moeite met scoren. Daar hebben wij ze nu een handje bij geholpen.”

Pijnpunten
In zijn ogen heeft De Treffers het duel compleet onderschat: ,,We hadden alleen een kans als we op de top van ons kunnen zouden spelen. Dat wisten we. Maar we hebben de boot volkomen gemist. Alle pijnpunten zijn blootgelegd. We toonden geen agressiviteit en konden de bal voorin niet vasthouden. Bovendien hebben we elkaar in de slotfase laten zakken. Dat kan echt niet. Dit had ik ook niet zien aankomen. Ik ben hier als trainer verantwoordelijk voor, maar ik verwacht wel een reactie van de groep.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD