woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlClubsDe TreffersDe Treffers-coach Janssen: 'Niet vergelijken met vorig seizoen'

De Treffers-coach Janssen: ‘Niet vergelijken met vorig seizoen’

De Treffers lijkt zoekende in aanvallend opzicht sinds het deze zomer Rick Verbeek, Wesley Meeuwsen en Robert Mutzers kwijtraakte. De Groesbeekers tonen zich sindsdien minder effectief in het benutten van de kansen, zo bleek ook zaterdag tegen Barendrecht weer.

Zorgelijk
,,Ik ga niet vergelijken met vorig seizoen”, stelde coach Anton Janssen tegenover De Gelderlander. ,,Daar doe ik de nieuwe jongens tekort mee. Ik koester de zaken die we nu goed uitvoeren en ga aan de slag met de verbeterpunten.” Janssen is immers naar eigen zeggen tevreden over het spel van zijn ploeg: ,,Het is alleen zorgelijk dat we onszelf de laatste twee wedstrijden niet belonen met punten. We halen te weinig rendement uit onze mogelijkheden.”

Laatste pass
De oefenmeester weet waar het pijnpunt ligt: ,,Het gaat vooral om onze laatste pass. Die moet zorgvuldiger. Bovendien moet onze veldbezetting voor het doel beter. We staan met te weinig man in het strafschopgebied van de tegenstander. De middenvelders moeten meer en sneller voor de goal komen. Alleen op die manier dwingen we echt iets af.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD