Volg ons

Tweede Divisie

De Treffers blijft doortrainen in groepjes van 4

De Treffers blijft doortrainen in groepjes van 4

De Treffers heeft vanavond haar laatste groepstraining, maar spelers zullen elkaar ook de komende weken blijven zien op het trainingsveld. Trainer Jan de Jonge gaat de trainingen organiseren in groepjes van 4, zegt hij tegen De Gelderlander.

,,Vanaf zaterdag gaan we het veld op in groepjes van vier, op anderhalve meter afstand van elkaar. Tegelijkertijd kunnen vier anderen het krachthonk in, volgens mij mag dat”, aldus De Jonge tegenover de krant. ,,Dan kunnen de jongens op de club blijven komen, drie keer in de week in totaal, zodat we fysiek op de been blijven in deze moeilijke periode.”

,,Als trainer moet je creatief bezig zijn”, vervolgt hij. ,,Deze trainingen zijn nog net geen bezigheidstherapie. Want wat wij nu doen heeft wel een doel, fit zijn zodra we weer mogen voetballen.” De Jonge baalt, omdat voor zijn gevoel de Groesbeekers juist de opwaartse lijn te pakken hadden: ,,Het team hebben we na een slechte start en fysieke problemen aardig aan de praat, met name in de groepssfeer. Het ging voor mijn gevoel dus de goede kant op, ook doordat we de laatste tijd meer en regelmatiger getraind hebben dan ervoor. Nu telt alleen een groter belang dan dat van De Treffers en dat is de nationale gezondheid.”

Ook elders wordt aangenomen dat in viertallen getraind kan blijven worden:

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie