Volg ons

Tweede Divisie

De Treffers-aanvaller Dilivio Hoffman ziet af van transfer naar Quick Boys

De Treffers-aanvaller Dilivio Hoffman ziet af van transfer naar Quick Boys

Dilivio Hoffman verkast deze zomer toch niet naar Quick Boys. De aanvaller van De Treffers heeft zijn overeenkomst met de Katwijkers laten ontbinden.

,,De inwoner van Rotterdam, in het afgelopen seizoen actief namens competitiegenoot De Treffers, gaat verhuizen naar Venlo en is op zoek naar een nieuwe club in die regio. De Technische Commissie betreurt de beslissing van Hoffman, maar respecteert zijn keuze en wenst hem veel succes toe met het vervolg van zijn voetballoopbaan”, schrijft Quick Boys op haar website.

Het is nog onduidelijk of Hoffman nu De Treffers trouw blijft. De vleugelaanvaller was dit seizoen één van de revelaties bij de Groesbeekse formatie.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie