donderdag, 30 mei 2024
Voetbal247.nlClubsDe TreffersDe Treffers-aanvaller De Bondt: 'We waren heer en meester op de Westmaat'

De Treffers-aanvaller De Bondt: ‘We waren heer en meester op de Westmaat’

Nick de Bondt was zaterdagmiddag op de Westmaat twee keer trefzeker voor De Treffers dat met grote cijfers IJsselmeervogels wist te verslaan (1-5). De aanvaller sprak na afloop over een zeer terechte overwinning van zijn ploeg en denkt dat het team dit seizoen mee moet kunnen doen met de ploegen in het linker rijtje van de ranglijst.

Tactisch strijdplan
Voorafgaand aan de wedstrijd zullen weinig mensen gerekend hebben op een grote overwinning voor de uitspelende formatie.  ,,In deze competitie weet je dat de verhoudingen dicht bij elkaar liggen en gaan we voorafgaand aan elke wedstrijd voor de overwinning, zo dus ook tegen IJsselmeervogels. We hadden een goed tactisch strijdplan en dat pakte precies uit zoals vooraf bedacht was door de trainer. We waren heer en meester op De Westmaat”, aldus De Bondt tegenover Voetbal247.

Vorm groeit
Voor de ruime zege op de IJsselmeervogels wist De Treffers slechts acht punten te pakken in zeven wedstrijden. ,,De start van de Treffers is misschien wat wisselvallig. We hebben voortreffelijke wedstrijden afgewisseld met heel mindere wedstrijden. Vandaag was weer een voortreffelijke wedstrijd. Over mijn eigen prestaties ben ik erg tevreden, in het begin van het seizoen had ik last van mijn achillespees en kon ik niet vrijuit voetballen. Nadat die problemen verholpen waren groeide mijn vorm met de week. Ik heb nu al bijna net zoveel goals als vorig jaar in het hele seizoen.”

Doelstelling
De overwinning schept verwachtingen. ,,De doelstelling van de Treffers is om bovenin mee te draaien in het amateurvoetbal. Dit seizoen is een sterke competitie en moeten we het van week tot week bekijken maar ik ben zeker van mening dat we in het linker rijtje moeten behalen indien we niet tegen teveel blessures en schorsingen aanlopen want de selectie is nog niet rond en dus ook nog niet breed genoeg”, besluit de aanvallend ingestelde speler.

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD