maandag, 27 mei 2024
Voetbal247.nlTweede DivisieNieuwsUPDATE: De Treffers-aanvaller De Bondt niet op stage in Duitsland

UPDATE: De Treffers-aanvaller De Bondt niet op stage in Duitsland

Nick de Bondt speelt komend seizoen ‘gewoon’ bij De Treffers. De aanvaller werkte deze zomer twee proefstages af in Duitsland en leek ook voor een derde te gaan, maar desondanks laat hij weten komend seizoen zeker bij De Treffers in de Tweede Divisie te gaan spelen.

Trainingsstage in België
Het Duitse ‘OstThüringen Zeitung’ meldde onlangs dat De Bondt deze periode op proef zou gaan bij FC Carl Zeiss Jena om daar tijdens een trainingskamp in België te proberen een contract te verdienen. Die stage is echter geannuleerd, zo laat De Bondt aan TweedeDivisie.org weten. Eerder probeerde de voormalig Ajacied het deze zomer bij SV Wehen Wiesbaden en Rot-Weiss Essen, maar beide stages resulteerden niet in een verbintenis.

Profloopbaan
De 23-jarige vleugelspits heeft er nooit een geheim van gemaakt graag terug te willen keren in het profvoetbal. Nadat hij in 2014 Ajax verliet voor Go Ahead Eagles, speelde hij op huurbasis nog een half jaar voor FC Dordrecht. Vorige zomer werd hij ingelijfd door De Treffers, waar hij een uitstekend jaar kende. Ondanks belangstelling van onder meer Spakenburg, besloot hij zijn contract in Groesbeek te verlengen, waardoor hij normaliter ook komend seizoen in de Tweede Divisie actief is.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD