Volg ons
Nick de Bondt

Nieuws

UPDATE: De Treffers-aanvaller De Bondt niet op stage in Duitsland

UPDATE: De Treffers-aanvaller De Bondt niet op stage in Duitsland

Nick de Bondt speelt komend seizoen ‘gewoon’ bij De Treffers. De aanvaller werkte deze zomer twee proefstages af in Duitsland en leek ook voor een derde te gaan, maar desondanks laat hij weten komend seizoen zeker bij De Treffers in de Tweede Divisie te gaan spelen.

Trainingsstage in België
Het Duitse ‘OstThüringen Zeitung’ meldde onlangs dat De Bondt deze periode op proef zou gaan bij FC Carl Zeiss Jena om daar tijdens een trainingskamp in België te proberen een contract te verdienen. Die stage is echter geannuleerd, zo laat De Bondt aan TweedeDivisie.org weten. Eerder probeerde de voormalig Ajacied het deze zomer bij SV Wehen Wiesbaden en Rot-Weiss Essen, maar beide stages resulteerden niet in een verbintenis.

Profloopbaan
De 23-jarige vleugelspits heeft er nooit een geheim van gemaakt graag terug te willen keren in het profvoetbal. Nadat hij in 2014 Ajax verliet voor Go Ahead Eagles, speelde hij op huurbasis nog een half jaar voor FC Dordrecht. Vorige zomer werd hij ingelijfd door De Treffers, waar hij een uitstekend jaar kende. Ondanks belangstelling van onder meer Spakenburg, besloot hij zijn contract in Groesbeek te verlengen, waardoor hij normaliter ook komend seizoen in de Tweede Divisie actief is.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Nieuws