zaterdag, 2 december 2023
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieDe Sa enkele maanden niet inzetbaar voor FC Oss

De Sa enkele maanden niet inzetbaar voor FC Oss

Lesly de Sa moet de komende wedstrijden van zijn werkgever FC Oss bekijken vanaf de zijlijn. De aanvallend ingestelde speler is vanwege blessureleed langdurig niet inzetbaar voor de Brabantse club uit de Jupiler League.

Trainingsprogramma
FC Oss meldt op de officiële website van de club dat De Sa zijn achterste kruisband van zijn rechterknie gescheurd heeft. De vraag is vooralsnog wat de exacte duur zal zijn van het herstel. Naar schatting zal dit enkele maanden in beslag nemen. De Sa moet eerst zes weken een brace dragen en zal vervolgens een trainingsprogramma moeten starten om weer op kracht te kunnen komen.

Loopbaan
De 24-jarige speler begon zijn professionele loopbaan bij Ajax waar hij kwam tot twaalf competitiewedstrijden. Vervolgens kwam hij uit voor Jong Ajax, Go Ahead Eagles, Willem II en Slovan Bratislava. In 2017 maakte hij de overstap naar FC Oss, dit seizoen was hij goed voor tien competitiewedstrijden.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD