Volg ons

Derde Divisie

De Ruiter: ‘Wij kunnen van iedereen verliezen’

De Ruiter: ‘Wij kunnen van iedereen verliezen’

FC Lisse ging zaterdag tijdens het inhaalduel tegen ODIN’59 pijnlijk de bietenbrug op. De Heemskerkers toonden zich vooral effectiever, tot zichtbare teleurstelling van FC Lisse-coach Robbert de Ruiter.

,,Vandaag hebben we de kansen zeker gehad, maar je moet ze binnenschieten”, verzuchtte De Ruiter in gesprek met FC Lisse TV. ,,Als je tegen ODIN achterkomt, weet je dat ze nog meer gaan counteren. Ze komen hier alleen maar om te counteren. Ze weten ook dat ze daar goed in zijn en niks anders doen en kunnen. Daar halen ze punten mee en zelfs de achtste finale van de beker.”

De Ruiter had weinig zin om vergelijkingen te trekken: ,,Statistieken zeggen niks. Wij kunnen van iedereen verliezen en als het meezit kunnen we ook van iedereen winnen. Dat hebben we twee weken geleden tegen Noordwijk gezien: toen zat het niet mee en speelden we gelijk.”

Volgende week wacht, opnieuw op Ter Specke, Jong FC Groningen: ,,Jong FC Groningen is op papier veel sterker dan FC Lisse, maar dat zegt helemaal niks. Het zijn jonge gasten, ze spelen bij ons op een grasveld en dat is een hele andere wedstrijd. Daarom kun je ook niet allerlei vergelijkingen trekken, want de ene wedstrijd is de andere niet. (..) We gaan ons na volgende week opmaken voor een nieuwe periode met nieuwe kansen. (..) Ik weet niet waar we nu op de ranglijst staan en het interesseert me ook niet: je moet zorgen dat je er vier onder je houdt en hopen dat je wat kan stijgen als er een nieuwe periode aanbreekt.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie