Volg ons
Robbert de Ruiter FC Lisse

Derde Divisie Zaterdag

De Ruiter: “We hebben een hoop domme dingen gedaan”

De Ruiter: “We hebben een hoop domme dingen gedaan”

FC Lisse leek zich de laatste weken goed te herpakken, maar ging bij SteDoCo toch alweer voor het tweede duel op rij de mist in. Na de 0-3-nederlaag tegen Harkemase Boys werd het in Hoornaar 2-2. Trainer Robbert de Ruiter kon dan ook niet tevreden zijn.

Eindpass komt vaker niet aan

“We hebben een hoop domme dingen gedaan”, constateerde de oefenmeester tegenover Omroep West. “SteDoCo staat na negen minuten al met tien man en daar hebben wij te weinig tegenover gesteld. De eindpass kwam niet aan, zoals bij ons heel vaak het geval is. Toch hadden we geen gevaar meer te duchten van SteDoCo.”

Gewoon een blunder

Toch ging het in de tweede helft mis. “Er zal best wat zijn gebeurd rondom Luciano Dompig, maar zo te reageren is gewoon oliedom.” Direct na rust kreeg de invaller dan ook rood. Lisse kwam toch op 1-2. “En dan krijg je zo’n onnodige tegengoal, wat eigenlijk gewoon een blunder is. Dat kost je gewoon weer twee punten.”

Bekijk het volledige interview met De Ruiter

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag