dinsdag, 5 maart 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagDe Ruiter: “We hebben een hoop domme dingen gedaan”

De Ruiter: “We hebben een hoop domme dingen gedaan”

FC Lisse leek zich de laatste weken goed te herpakken, maar ging bij SteDoCo toch alweer voor het tweede duel op rij de mist in. Na de 0-3-nederlaag tegen Harkemase Boys werd het in Hoornaar 2-2. Trainer Robbert de Ruiter kon dan ook niet tevreden zijn.

Eindpass komt vaker niet aan

“We hebben een hoop domme dingen gedaan”, constateerde de oefenmeester tegenover Omroep West. “SteDoCo staat na negen minuten al met tien man en daar hebben wij te weinig tegenover gesteld. De eindpass kwam niet aan, zoals bij ons heel vaak het geval is. Toch hadden we geen gevaar meer te duchten van SteDoCo.”

Gewoon een blunder

Toch ging het in de tweede helft mis. “Er zal best wat zijn gebeurd rondom Luciano Dompig, maar zo te reageren is gewoon oliedom.” Direct na rust kreeg de invaller dan ook rood. Lisse kwam toch op 1-2. “En dan krijg je zo’n onnodige tegengoal, wat eigenlijk gewoon een blunder is. Dat kost je gewoon weer twee punten.”

Bekijk het volledige interview met De Ruiter

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD