Volg ons
Robbert de Ruiter FC Lisse

Derde Divisie Zaterdag

De Ruiter: “Waar ligt het aan… we zitten even in die fase”

De Ruiter: “Waar ligt het aan… we zitten even in die fase”

FC Lisse geeft in een moordend tempo de opgebouwde voorsprong weg in de Derde Divisie Zaterdag. Qua verliespunten is IJsselmeervogels nu Lisse zelfs voorbij, dat met 2-0 verloor bij VVOG. Voor de tweede week op rij kon de ploeg van Robbert de Ruiter het net niet vinden.

We lopen er regelmatig tegenaan

“Ik ben vooral teleurgesteld over de uitslag. Natuurlijk ben ik ook teleurgesteld in het feit dat we niet scoren, terwijl we die mogelijkheden wel opnieuw hebben gehad. Daar liepen we vorige week tegenaan, doordeweeks ook regelmatig op de trainingen tijdens partijvormen en vandaag lukt het ook niet.”

Het wordt steeds lastiger

Hij vervolgde tegenover Omroep West. “Vorige week schieten we er midweeks vijf in tegen Koninklijke HFC en dat was een lichte afspiegeling van de kansen die we afdwongen. Dus waar ligt het aan… Misschien het moment, het gevoel en het gevolg ook. Als je veel kansen mist wordt het ook steeds lastiger. En in die fase zitten we momenteel even.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag