vrijdag, 19 juli 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagDe Ruiter: "Waar ligt het aan... we zitten even in die fase"

De Ruiter: “Waar ligt het aan… we zitten even in die fase”

FC Lisse geeft in een moordend tempo de opgebouwde voorsprong weg in de Derde Divisie Zaterdag. Qua verliespunten is IJsselmeervogels nu Lisse zelfs voorbij, dat met 2-0 verloor bij VVOG. Voor de tweede week op rij kon de ploeg van Robbert de Ruiter het net niet vinden.

We lopen er regelmatig tegenaan

“Ik ben vooral teleurgesteld over de uitslag. Natuurlijk ben ik ook teleurgesteld in het feit dat we niet scoren, terwijl we die mogelijkheden wel opnieuw hebben gehad. Daar liepen we vorige week tegenaan, doordeweeks ook regelmatig op de trainingen tijdens partijvormen en vandaag lukt het ook niet.”

Het wordt steeds lastiger

Hij vervolgde tegenover Omroep West. “Vorige week schieten we er midweeks vijf in tegen Koninklijke HFC en dat was een lichte afspiegeling van de kansen die we afdwongen. Dus waar ligt het aan… Misschien het moment, het gevoel en het gevolg ook. Als je veel kansen mist wordt het ook steeds lastiger. En in die fase zitten we momenteel even.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD