vrijdag, 19 juli 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagDe Ruiter: "Signaal afgeven dat we er vol voor gaan"

De Ruiter: “Signaal afgeven dat we er vol voor gaan”

FC Lisse won dankzij een late treffer van Scheveningen en blijft daardoor in het spoor van IJsselmeervogels. Daarvoor nam trainer Robbert de Ruiter wel risico, want in de slotfase wisselde hij aanvallend.

Wat heb je aan een punt?

Dat deed hij bewust. “Wat heb je aan een punt”, vraagt hij zich af bij Omroep West. “Beide ploegen hadden niets aan een punt, dus we hebben zeer aanvallend gewisseld. Ook omdat ik wist dat Scheveningen niets aanvallend te wisselen had en ze er doorheen zaten. Met de wissel geef je ook een signaal af naar de groep dat we er vol voor gaan.”

Van Eeuwijk geschorst

Goed was het allerminst op Ter Specke. “Scheveningen vond ik redelijk vermoeid en wij speelden ook vermoeid. Eigenlijk waren het twee ploegen die er veel energie en strijd leverden, alleen het kostte iedereen heel veel moeite.” Volgende week wacht Rijnsburgse Boys zonder de geschorste Martin van Eeuwijk. “Dat zal weer een zwaar potje worden en daarna gaan we naar IJsselmeervogels. Zij zullen alleen ook geen vijftien punten pakken uit de laatste vijf wedstrijden. Dus zolang wij blijven winnen doen we mee. Gaat het fout, dan gaan we naar de nacompetitie.”

Bekijk het volledige interview met De Ruiter

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD