maandag, 15 april 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagDe Ruiter: "Moeten meer brengen en meer uitstralen"

De Ruiter: “Moeten meer brengen en meer uitstralen”

FC Lisse is de koppositie op doelsaldo kwijt aan IJsselmeervogels en lijkt de laatste periode te wankelen. Van de laatste zeven duels werden er maar liefst vijf verloren. Met name het aantal gemaakte doelpunten begint trainer Robbert de Ruiter zorgen te baren, net zoals de opening tegen ODIN’59.

Daar kan ik echt niet bij

“We zijn al in een paar maanden dat het lastig lukt”, opent de oefenmeester tegen Omroep West. “Dan denk je dat een winst op Huizen veel goed maakt. Het plezier en kwaliteit leek terug, maar dan snap ik niet dat je zo een wedstrijd kan beginnen. Daar kan ik echt niet bij. Kwalitatief is er een groot verschil met ODIN, maar qua collectiviteit zijn deze jongens tot veel in staat. Je geeft zomaar een goal weg en daarna kun je allemaal excuses zoeken dat je een penalty moet hebben enzovoort. Je hebt het gewoon zelf niet afgemaakt.”

Ook dat baart me zorgen

Inmiddels vindt De Ruiter dat het dus dieper zit dan een enkele wedstrijd. “Als je uitstraalt dat je een kampioenskandidaat bent, dan moet je iedere week uitstralen dat je er alles aan wilt doen. We moeten gewoon meer brengen en meer uitstralen. Inmiddels baart het aantal doelpunten mij ook zorgen. ODIN staat onderin met 36 goals en wij ook. We hebben zoveel balbezit en krijgen zoveel corners. Dan moeten er gewoon meer in.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD