Volg ons
Robbert de Ruiter FC Lisse

Derde Divisie Zaterdag

De Ruiter: “Moeten meer brengen en meer uitstralen”

De Ruiter: “Moeten meer brengen en meer uitstralen”

FC Lisse is de koppositie op doelsaldo kwijt aan IJsselmeervogels en lijkt de laatste periode te wankelen. Van de laatste zeven duels werden er maar liefst vijf verloren. Met name het aantal gemaakte doelpunten begint trainer Robbert de Ruiter zorgen te baren, net zoals de opening tegen ODIN’59.

Daar kan ik echt niet bij

“We zijn al in een paar maanden dat het lastig lukt”, opent de oefenmeester tegen Omroep West. “Dan denk je dat een winst op Huizen veel goed maakt. Het plezier en kwaliteit leek terug, maar dan snap ik niet dat je zo een wedstrijd kan beginnen. Daar kan ik echt niet bij. Kwalitatief is er een groot verschil met ODIN, maar qua collectiviteit zijn deze jongens tot veel in staat. Je geeft zomaar een goal weg en daarna kun je allemaal excuses zoeken dat je een penalty moet hebben enzovoort. Je hebt het gewoon zelf niet afgemaakt.”

Ook dat baart me zorgen

Inmiddels vindt De Ruiter dat het dus dieper zit dan een enkele wedstrijd. “Als je uitstraalt dat je een kampioenskandidaat bent, dan moet je iedere week uitstralen dat je er alles aan wilt doen. We moeten gewoon meer brengen en meer uitstralen. Inmiddels baart het aantal doelpunten mij ook zorgen. ODIN staat onderin met 36 goals en wij ook. We hebben zoveel balbezit en krijgen zoveel corners. Dan moeten er gewoon meer in.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie Zaterdag