Volg ons
Robbert de Ruiter Noordwijk

Derde Divisie Zaterdag

De Ruiter: “Lisse hoort altijd op het hoogste niveau”

De Ruiter: “Lisse hoort altijd op het hoogste niveau”

Robbert de Ruiter is dolblij met de promotie van FC Lisse, dat na een zeer wisselend seizoen in het snikhete Harkema de klus wist te klaren. De trainer vond het vooral knap hoe zijn ploeg zich door het seizoen heeft weten te knokken.

Periodetitel dankzij Staphorst

Een jaar geleden degradeerde Lisse bijna naar de Hoofdklasse, maar redde zich tegen Staphorst. Een sleutelduel, vertelde De Ruiter nu tegenover Omroep West. “Daar zat veel meer druk op. Dat was een fantastisch moment en daar hebben we lang op door geteerd. Ik ben er van overtuigd dat we op basis van die wedstrijd grotendeels de eerste periodetitel hebben gepakt. Daarna volgde een lastige fase, ook intern in het team. We hebben toch weer de rug weten te rechten en tot de laatste dag meegedaan om de titel. Als je het dan zo afmaakt na een verliespartij op eigen veld is dat mooi en fantastisch.”

Rondom de middenmoot nestelen

Hoort Lisse in de Tweede Divisie? “Lisse hoort altijd op het hoogste niveau. Alleen ik geloof niet dat wij in staat zijn, of we moeten heel gelukkig zijn, om in het linkerrijtje een rol van betekenis te spelen. Maar als wij ons kunnen nestelen rondom de middenmoot, dan is het seizoen geslaagd.”

Bekijk het volledige interview met De Ruiter

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie Zaterdag