zondag, 21 april 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagDe Ruiter: "Ik geloof er zeker nog in"

De Ruiter: “Ik geloof er zeker nog in”

FC Lisse staat op dit moment op de tweede plek in de Derde Divisie nadat op zaterdag een 3-0 overwinning werd geboekt op DVS’33 Ermelo. IJsselmeervogels is met twee punten meer nog altijd de koploper, maar Robbert de Ruiter heeft de hoop op de titel nog niet opgegeven.

Titel nog in achterhoofd

“Ik geloof er zeker nog in”, vertelde De Ruiter aan Omroep West. “Op Nieuw-Zuid kan het kolken en ik weet zeker dat het een fantastische gebeurtenis gaat worden daar volgende week. Bussen vol rode supporters in combinatie met die blauw-witten. Het wordt fantastisch, ik was er graag bij geweest. Maar ik zit in Groningen. Het blijft voetbal. De wedstrijd voordat wij tegen de Vogels moesten wonnen ze volgens mij ook met zes verschil en toen gingen ze er ook bij ons met 2-0 af. Dus dat wil niets zeggen, 7-0.”

Quick Boys kan helpen

Mocht De Ruiter er met FC Lisse in slagen om een overwinning te boeken op Jong FC Groningen, dan moet IJsselmeervogels wel nog verliezen van Quick Boys voordat de titel echt voor Lisse is. “Als ik kijk hoe Quick Boys de laatste weken presteert, dan hoop ik dat ze nog één keer de rug zullen rechten. En dat ze op hun complex zeggen van: koste wat het kost, maar hier geen kampioen. Maar daar ben je wel van afhankelijk”, aldus De Ruiter.

Het complete interview met Robbert de Ruiter

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD