Volg ons
Robbert de Ruiter FC Lisse

Derde Divisie Zaterdag

De Ruiter: “Ik geloof er zeker nog in”

De Ruiter: “Ik geloof er zeker nog in”

FC Lisse staat op dit moment op de tweede plek in de Derde Divisie nadat op zaterdag een 3-0 overwinning werd geboekt op DVS’33 Ermelo. IJsselmeervogels is met twee punten meer nog altijd de koploper, maar Robbert de Ruiter heeft de hoop op de titel nog niet opgegeven.

Titel nog in achterhoofd

“Ik geloof er zeker nog in”, vertelde De Ruiter aan Omroep West. “Op Nieuw-Zuid kan het kolken en ik weet zeker dat het een fantastische gebeurtenis gaat worden daar volgende week. Bussen vol rode supporters in combinatie met die blauw-witten. Het wordt fantastisch, ik was er graag bij geweest. Maar ik zit in Groningen. Het blijft voetbal. De wedstrijd voordat wij tegen de Vogels moesten wonnen ze volgens mij ook met zes verschil en toen gingen ze er ook bij ons met 2-0 af. Dus dat wil niets zeggen, 7-0.”

Quick Boys kan helpen

Mocht De Ruiter er met FC Lisse in slagen om een overwinning te boeken op Jong FC Groningen, dan moet IJsselmeervogels wel nog verliezen van Quick Boys voordat de titel echt voor Lisse is. “Als ik kijk hoe Quick Boys de laatste weken presteert, dan hoop ik dat ze nog één keer de rug zullen rechten. En dat ze op hun complex zeggen van: koste wat het kost, maar hier geen kampioen. Maar daar ben je wel van afhankelijk”, aldus De Ruiter.

Het complete interview met Robbert de Ruiter

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag