Volg ons
Robbert de Ruiter FC Lisse

Derde Divisie Zaterdag

De Ruiter: “Het was overtuigend, dik verdiend”

De Ruiter: “Het was overtuigend, dik verdiend”

Robbert de Ruiter was na afloop van de wedstrijd tegen Capelle flink tevreden voor de camera van Omroep West. De trainer van FC Lisse zag hoe zijn team in de thuiswedstrijd met 2-0 te sterk bleek voor de tegenpartij.

Overtuigend

“Het was overtuigend, dik verdiend. Toch in een hele andere samenstelling, want we missen nog wat mensen. Dat hebben de jongens goed opgepakt.” Na de overwinning is De Ruiter met FC Lisse wel weer koploper, al zegt hem dat niet veel. “Nog zeven potjes. 13 mei moet je koploper zijn. Zolang is het allemaal nog stuivertje wisselen. We krijgen ze allemaal nog in april. Dus we zien te zijner tijd wel hoe we ervoor staan.”

Het complete interview met Robbert de Ruiter

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag