Volg ons
Robbert de Ruiter FC Lisse

Derde Divisie Zaterdag

De Ruiter: “Bijzonder, een dieptepunt”

De Ruiter: “Bijzonder, een dieptepunt”

Robbert de Ruiter baalde op zaterdag flink na afloop van de wedstrijd tegen Harkemase Boys. In het eigen huis ging FC Lisse met liefst 0-3 onderuit. In gesprek met Omroep West sprak De Ruiter zich uit over hét dieptepunt van de koploper dit seizoen.

Waanzinnig slechte wedstrijd

“Bijzonder, een dieptepunt. Een waanzinnig, waanzinnig slechte wedstrijd. Tweede nederlaag thuis, twee keer met 3-0. Maar goed, Volendam-thuis was een ander verhaal dan vandaag. Vandaag hadden we gewoon helemaal niets te vertellen”, klonk de zeer teleurgestelde De Ruiter. Al vroeg in de wedstrijd ging het mis. “Heel matig verdedigd, moet ik zeggen. Natuurlijk ging Brian ook niet vrijuit, maar daarvoor ook al. Het moment van stappen en niet op lijn verdedigen. Gewoon een zwak moment, die zijn we ook niet te boven gekomen. We hadden voor rust nog wel een goaltje kunnen maken uiteindelijk. Dan is de eerste de beste aanval over de linkerkant daarna ook funest, wat volgens mij een terechte penalty is. Dan loop je echt achter de feiten aan.”

De Ruiter zoekt reden

De oefenmeester ging wel nog op zoek naar een reden voor de wanvertoning in het eigen huis. “Ik heb natuurlijk een hoop jongens die de dertig gepasseerd zijn en op het moment ga je toch gissen: Wat is het? Misschien is het wel te veel, drie wedstrijden in een week. Waardoor er net even wat scherpte en duelkracht gewoon ontbreekt. Als dat ontbreekt en je loopt achter de feiten aan en je krijgt gelijk een goal te verwerken, dan wordt het gewoon een heel zwaar potje”, aldus De Ruiter.

Het complete interview met Robbert de Ruiter

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag