woensdag, 19 juni 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagDe Ruiter: "Anders gaan we gewoon voor het toetje"

De Ruiter: “Anders gaan we gewoon voor het toetje”

Robbert de Ruiter heeft afgelopen week een gesprek gehad met zijn spelers nadat FC Lisse met liefst 4-1 onderuit ging op bezoek bij DVS’33. Dat gesprek lijkt geholpen te hebben, want de koploper van de Derde Divisie Zaterdag won dit weekend met 2-1 van Jong FC Groningen.

Stevig gesprek

De Ruiter sprak uitgebreid met zijn ploeg, vertelde hij aan Omroep West. “Daar hadden ze ook wel behoefte aan. Dus we hebben maandag iets korter getraind en iets langer gesproken. Hoe dat dan valt, moet je altijd maar afwachten. Maar we hebben wel even goed in de spiegel gekeken. We moeten het ook niet groter maken dan het is. We zijn een minuutje of twintig de weg kwijt geweest in Ermelo en dat resulteerde in drie goals tegen. Maar die anderen zeventig minuten waren we wellicht wel de betere. Dus je moet het ook niet groter maken”, vertelde De Ruiter.

Op weg naar de titel

FC Lisse is door een eerste goede seizoenshelft inmiddels op weg naar de titel. “We doen wekelijks ons best. Als dat uiteindelijk de titel dan is dat mooi meegenomen en anders gaan we gewoon voor het toetje. We gaan echt niet wekelijks bezig zijn met de titel en wekelijks bezig zijn met de stand op de ranglijst. We gaan elke week gewoon proberen volle bak te geven en een goed resultaat te boeken.”

Bekijk het volledig interview met Robbert de Ruiter

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD