Volg ons
Capelle t Slot complex

Derde Divisie Zaterdag

De Reuver naar Capelle; Moro sluit aan bij IJsselmeervogels

De Reuver naar Capelle; Moro sluit aan bij IJsselmeervogels

Carlo de Reuver zal het seizoen af gaan maken bij Capelle. De 22-jarige aanvaller stond onder contract bij Excelsior. IJsselmeervogels heeft na Berry Powel al de tweede aanwinst gepresenteerd voor vandaag, het gaat om Soufian Moro. Hij was clubloos.

Geen rol bij Excelsior

De 22-jarige De Reuver doorliep de jeugdopleiding van Excelsior en debuteerde vijf seizoenen geleden al in het eerste elftal. Hij werd vorig seizoen verhuurd aan Helmond Sport en kwam toen tot 22 wedstrijden twee goals. Terug bij Excelsior is er dit seizoen geen rol voor hem weggelegd, waarop De Reuver heeft besloten om aan te sluiten bij Capelle.

Succesvolle proefperiode

IJsselmeervogels had Moro de afgelopen week al op proef. Hij wist indruk te maken op de technische staf onder leiding van Sandor van der Heide. Daarop volgde nu een contract tot het einde van het seizoen. De KNVB moet de transfer alleen nog wel goedkeuren. De voormalig speler van FC Volendam, FC Utrecht en PEC Zwolle kwam vorig seizoen uit voor Fortuna Sittard. Dit seizoen zat hij zonder club.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag