zaterdag, 13 juli 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagDe Reuver naar Capelle; Moro sluit aan bij IJsselmeervogels

De Reuver naar Capelle; Moro sluit aan bij IJsselmeervogels

Carlo de Reuver zal het seizoen af gaan maken bij Capelle. De 22-jarige aanvaller stond onder contract bij Excelsior. IJsselmeervogels heeft na Berry Powel al de tweede aanwinst gepresenteerd voor vandaag, het gaat om Soufian Moro. Hij was clubloos.

Geen rol bij Excelsior

De 22-jarige De Reuver doorliep de jeugdopleiding van Excelsior en debuteerde vijf seizoenen geleden al in het eerste elftal. Hij werd vorig seizoen verhuurd aan Helmond Sport en kwam toen tot 22 wedstrijden twee goals. Terug bij Excelsior is er dit seizoen geen rol voor hem weggelegd, waarop De Reuver heeft besloten om aan te sluiten bij Capelle.

Succesvolle proefperiode

IJsselmeervogels had Moro de afgelopen week al op proef. Hij wist indruk te maken op de technische staf onder leiding van Sandor van der Heide. Daarop volgde nu een contract tot het einde van het seizoen. De KNVB moet de transfer alleen nog wel goedkeuren. De voormalig speler van FC Volendam, FC Utrecht en PEC Zwolle kwam vorig seizoen uit voor Fortuna Sittard. Dit seizoen zat hij zonder club.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD