zaterdag, 13 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieDe Nooijer stapt af van keepersroulatie

De Nooijer stapt af van keepersroulatie

FC Dordrecht-trainer Gérard de Nooijer is afgestapt van zijn keepersroulatiesysteem. Vanaf heden is Heracles-huurling Renze Fij eerste keeper en wordt Nick Wolters naar de bank verwezen.

Teruggekomen op beslissing
,,Ik heb aangegeven dat ik op mijn beslissing om na twee duels steeds te wisselen ben teruggekomen. Daarbij heb ik de wedstrijd van afgelopen dinsdag bij GVVV (waarin Wolters keepte, red.) buiten beschouwing gelaten”, lichtte de coach zijn beslissing toe in het AD. Wolters maakte de afgelopen weken wanneer hij speelde geen geweldige indruk.

Revancheren

Vanavond staat voor FC Dordrecht een belangrijke confrontatie met Helmond Sport op het programma. Het is bovendien een gelegenheid om beterschap te tonen na de uitglijder in de beker bij GVVV. ,,Er was ons dus alles aan gelegen om snel de knop om te zetten aangezien we de kans krijgen om afstand te houden of nog meer afstand te nemen van de onderkant van de ranglijst. Bovendien willen we ons revancheren.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD