zondag, 19 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieDe Nooijer: 'Ga niet meteen afwijken van doelmanroulatie'

De Nooijer: ‘Ga niet meteen afwijken van doelmanroulatie’

FC Dordrecht beleefde vrijdag een teleurstellende seizoensstart met een 5-1 nederlaag bij FC Dordrecht. Ondanks het feit dat doelman Renze Fij bij drie van de vijf treffers niet geheel vrijuit ging, is coach Gerard de Nooijer niet van plan af te wijken van het plan om zijn doelmannen om de twee duels te laten rouleren.

Beterschap
,,Renze heeft een slechte nacht gehad, maar de 5-1 nederlaag is een collectief falen geweest en valt niet alleen hem aan te rekenen. Ik ga dan ook zeker niet meteen afwijken van de afspraak die we hebben gemaakt dat Renze de eerste twee wedstrijden zou keepen en dat Nick Wolters daarna twee wedstrijden op rij zou spelen. De ploeg zal als geheel beterschap moeten tonen”, stelt de Zeeuw tegenover het AD.

Bradley de Nooijer
De Schapenkoppen hopen op korte termijn nog enkele aanvullingen voor de selectie vast te leggen: ,,Aanvulling op de rechts- en linksbackpositie heeft momenteel prioriteit”, aldus De Nooijer. De club houdt sterk rekening met het feit dat Bradley de Nooijer alsnog vertrekt.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD