Volg ons

Kozakken Boys

De Muijnck: ‘We schoten ‘m er nog net niet zelf in’

De Muijnck: ‘We schoten ‘m er nog net niet zelf in’

Na de knappe zege bij Rijnsburgse Boys ging Kozakken Boys zaterdag hard onderuit tegen Koninklijke HFC. Tot onbegrip van coach Jasper de Muijnck.

,,We schoten ‘m er nog net niet zelf in, maar gaven wel gewoon drie goals weg”, stelt de coach in het AD. ,,Persoonlijke blunders, daar is niet tegen te voetballen.”

,,Zij hadden helemaal niets te vertellen, maar doordat wij die eerste goal weggaven, stond het plotseling 1-1 en zag je de wedstrijd kantelen”, zuchtte De Muijnck. ,,De tweede helft komen we niet meer in de duels, omdat we overal een stap te laat komen. Als het even tegenzit moeten we met z’n allen de schouders eronder zetten. Met vijf procent minder gaat dat niet op dit niveau.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Kozakken Boys