Volg ons

Tweede Divisie

De Muijnck: ‘Crisis? Daar gaan we zo langzamerhand wel naartoe’

De Muijnck: ‘Crisis? Daar gaan we zo langzamerhand wel naartoe’

Kozakken Boys speelde vorig jaar tot de slotdag mee om de titel, maar verkeert nu in degradatiestress. ,,Crisis? Daar gaan we zo langzamerhand wel naartoe”, stelde trainer Jasper de Muijnck in gesprek met het AD na de nederlaag tegen GVVV.

,,Het was een open, misschien wel té open wedstrijd, waarin beide ploegen redelijk makkelijk vrije mensen konden vinden. Op het moment dat je dan in de duels komt, moet je die winnen. En dat deden we niet”, zag de oefenmeester. ,,We gaven de goals zó verschrikkelijk makkelijk weg en bij een ploeg met weinig vertrouwen valt het dan de andere kant op.”

“Ik zette in de rust cirkels op het bord om de namen van degenen die beter konden en dat was bijna iedereen. We maken zo veel basisfouten dat je jezelf afvraagt of daar tegenaan te trainen valt. We moeten nu rustig blijven, achter elkaar blijven staan en niet verder kijken dan een week.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie