dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlClubsDe MeernDe Meern ziet El Bennay naar Eemdijk verkassen

De Meern ziet El Bennay naar Eemdijk verkassen

Zakaria El Bennay verlaat De Meern komende zomer voor hoofdklasser Eemdijk, meldt het AD. De 20-jarige aanvaller kon ook bijtekenen bij de Utrechtse club, maar koos voor de derde club uit Bunschoten-Spakenburg.

El Bennay werd onlangs tevens in verband gebracht met een terugkeer naar zijn oude club Hercules. ,,Ik kwam voor de keuze te staan van kies ik nog een jaartje voor de continuïteit of ga ik voor een andere omgeving. Ik heb dit seizoen bijna alles gespeeld en ervaring opgedaan. Misschien niet superveel goals gemaakt, maar ik heb wel op dit niveau mijn bagage mee kunnen nemen. Hopelijk resulteert dat straks in een mooi seizoen”, licht hij zijn keuze voor Eemdijk toe. Bij de ambitieuze hoofdklasser, die nog in de race is voor promotie naar de Derde Divisie, tekent El Bennay voor één seizoen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD