dinsdag, 5 december 2023
Voetbal247.nlClubsDe MeernDe Meern ziet aanvaller Den Haag vertrekken naar DOVO

De Meern ziet aanvaller Den Haag vertrekken naar DOVO

Kesly den Haag speelt komend seizoen zijn wedstrijden in het shirt van DOVO. De aanvaller maakt in de zomer van 2018 de overstap van De Meern naar de club uit Veenendaal.

Het voelde goed
De 21-jarige aanvaller sprak op de officiële website van DOVO over zijn keuze om de overstap naar deze club te maken. ,,Alles klopte gewoon. Toen ik het complex op kwam keek ik mijn ogen al uit. De accommodatie, de businessruimte, de technische staf, alles klopte gewoon. Het voelde echt meteen goed. Lang hoefde ik er dan ook niet over na te denken. Ik heb er ontzettend veel zin in”, aldus Den Haag.

De Meern
Den Haag werd in 1996 geboren in Haïti en hij verhuisde op tweejarige leeftijd naar Nederland. Hij kwam in het verleden onder andere uit in de jeugd van Sparta Rotterdam, Feyenoord en Excelsior. Vervolgens maakte hij de overstap naar De Meern.

Derde versterking
Den Haag ondertekende een contract voor één seizoen bij DOVO. De club wist al eerder twee andere spelers aan zich te binden voor komend seizoen te weten Lars Middelwijk en Gökhan Yasar.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD