Volg ons

De Meern

De Meern ziet aanvaller Den Haag vertrekken naar DOVO

De Meern ziet aanvaller Den Haag vertrekken naar DOVO

Kesly den Haag speelt komend seizoen zijn wedstrijden in het shirt van DOVO. De aanvaller maakt in de zomer van 2018 de overstap van De Meern naar de club uit Veenendaal.

Het voelde goed
De 21-jarige aanvaller sprak op de officiële website van DOVO over zijn keuze om de overstap naar deze club te maken. ,,Alles klopte gewoon. Toen ik het complex op kwam keek ik mijn ogen al uit. De accommodatie, de businessruimte, de technische staf, alles klopte gewoon. Het voelde echt meteen goed. Lang hoefde ik er dan ook niet over na te denken. Ik heb er ontzettend veel zin in”, aldus Den Haag.

De Meern
Den Haag werd in 1996 geboren in Haïti en hij verhuisde op tweejarige leeftijd naar Nederland. Hij kwam in het verleden onder andere uit in de jeugd van Sparta Rotterdam, Feyenoord en Excelsior. Vervolgens maakte hij de overstap naar De Meern.

Derde versterking
Den Haag ondertekende een contract voor één seizoen bij DOVO. De club wist al eerder twee andere spelers aan zich te binden voor komend seizoen te weten Lars Middelwijk en Gökhan Yasar.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over De Meern