Volg ons

De Meern

De Meern wint Utrechtse derby tegen Hercules, Westlandia zegeviert bij Jong De Graafschap

De Meern wint Utrechtse derby tegen Hercules, Westlandia zegeviert bij Jong De Graafschap

De Meern heeft uiterst goede zaken gedaan in de strijd om lijfsbehoud met het winnen van de Utrechtse derby tegen Hercules. Westlandia zegevierde op bezoek bij Jong De Graafschap: 0-2.

De Meern – Hercules 1-0
Met name Hercules kwam zeer pover voor de dag. In de eerste helft zagen de bezoekers feitelijk slechts één kans: een afstandschot van Jordy Stins vond de paal als eindbestemming. Stins was direct na rust wel trefzeker: 1-0. Hercules trachtte daarna wel de gelijkmaker te forceren, maar kwam nauwelijks verder dan een schot op de lat van Jeffrey Vlug en een schot van Alfred Mensah. Zo won De Meern nipt doch verdiend en pakte het belangrijke punten in de strijd om handhaving in de Derde Divisie Zondag.

Jong De Graafschap – Westlandia 0-2
Westlandia sleepte tegen de jonge profs van De Graafschap een belangrijke 0-2 zege binnen. Na een 0-0 ruststand stelde de formatie van trainer Edwin Grünholz na de pauze de winst veilig. Anwar Beeldstro en Jedsel Markes wisten het doel te vinden voor de Westlanders. Jong De Graafschap eindigde het duel met tien man door een rode kaart. In de slotfase stopte Westlandia-doelman Edgar Leerdam een strafschop.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over De Meern