maandag, 15 juli 2024
Voetbal247.nlClubsDe MeernDe Meern wint Utrechtse derby tegen Hercules, Westlandia zegeviert bij Jong De...

De Meern wint Utrechtse derby tegen Hercules, Westlandia zegeviert bij Jong De Graafschap

De Meern heeft uiterst goede zaken gedaan in de strijd om lijfsbehoud met het winnen van de Utrechtse derby tegen Hercules. Westlandia zegevierde op bezoek bij Jong De Graafschap: 0-2.

De Meern – Hercules 1-0
Met name Hercules kwam zeer pover voor de dag. In de eerste helft zagen de bezoekers feitelijk slechts één kans: een afstandschot van Jordy Stins vond de paal als eindbestemming. Stins was direct na rust wel trefzeker: 1-0. Hercules trachtte daarna wel de gelijkmaker te forceren, maar kwam nauwelijks verder dan een schot op de lat van Jeffrey Vlug en een schot van Alfred Mensah. Zo won De Meern nipt doch verdiend en pakte het belangrijke punten in de strijd om handhaving in de Derde Divisie Zondag.

Jong De Graafschap – Westlandia 0-2
Westlandia sleepte tegen de jonge profs van De Graafschap een belangrijke 0-2 zege binnen. Na een 0-0 ruststand stelde de formatie van trainer Edwin Grünholz na de pauze de winst veilig. Anwar Beeldstro en Jedsel Markes wisten het doel te vinden voor de Westlanders. Jong De Graafschap eindigde het duel met tien man door een rode kaart. In de slotfase stopte Westlandia-doelman Edgar Leerdam een strafschop.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD