maandag, 17 juni 2024
Voetbal247.nlClubsDe MeernDe Meern verrast titelkandidaat Jong Vitesse, Hercules in extremis langs Jong De...

De Meern verrast titelkandidaat Jong Vitesse, Hercules in extremis langs Jong De Graafschap

De Meern deed zondagmiddag uitstekende zaken in de strijd tegen degradatie. De ploeg van trainer/coach Joël Titaley  (foto) pakte drie punten tegen de nummer twee van de ranglijst, Jong Vitesse. USV Hercules won door een treffer in de blessuretijd van Jong De Graafschap (2-1) en Quick’20 was te sterk voor HSC’21 (2-0).

De Meern – Jong Vitesse
De tegen degradatie vechtende formatie van De Meern kwam na 29 minuten spelen verrassend op voorsprong tegen titelkandidaat Jong Vitesse. Jordy Stins werd op het wedstrijdformulier geschreven als doelpuntenmaker (1-0). Vervolgens wist geen van beiden teams het net van de tegenstander nog te vinden waardoor de Arnhemse ploeg wederom een nederlaag leed na de afstraffing van vorige week tegen Jong De Graafschap.

USV Hercules – Jong De Graafschap
De thuisspelende ploeg zocht veelvuldig de aanval in de beginfase, maar het eerste doelpunt van de middag was voor de gasten uit Doetinchem. Marlon Versteeg produceerde de openingstreffer (0-1). In de tweede helft bracht Fouad Belarbi USV Hercules weer naast het talententeam van De Graafschap (1-1). De doelpuntenmaker was in de blessuretijd ook goed voor de winnende treffer van de thuisploeg (2-1).

Quick’20 – HSC’21
De formatie uit Oldenzaal kwam na tien minuten spelen op voorsprong, dit vanaf de strafschopstip. Het door de scheidsrechter toegekende buitenkansje werd benut door Snelders (1-0). Nog voor de pauze wist Quick’20 de voorsprong te verdubbelen, na veertig minuten spelen stond de stand van 2-0 op het scorebord door toedoen van Breemen-Schneider. Na iets meer dan een uur spelen kreeg HSC’21 de kans om aansluiting te vinden bij Quick’20, de toegekende penalty wist men echter niet te verzilveren.

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD