woensdag, 24 april 2024
Voetbal247.nlClubsBe Quick 1887De Meern en Be Quick delen in extremis de punten

De Meern en Be Quick delen in extremis de punten

De Meern en Be Quick bezorgden het publiek met name in  de eerste helft een vermakelijke degradatiekraker, maar schoten beiden weinig op met het resultaat. Lang hadden de bezoekers de overwinning in handen, maar een treffer van Sven van Doorn in blessuretijd zorgde uiteindelijk toch voor een puntendeling, 2-2.

Voorsprong Groningers
De openingsfase was voor De Meern. Al vroeg zette Jordy Stins de thuisploeg op voorsprong, nadat eerdere mogelijkheden al om zeep waren geholpen. Na de gelijkmaker van Daan Driever gingen beide teams nadrukkelijk op jacht naar meer doelpunten. Nog voor rust kon Thomas Careman (foto), via een gemakkelijk gegeven penalty, de Groningers op een 1-2 voorsprong zetten.

Van Doorn
Na rust zakte het spelniveau, maar steeg de de spanning. Het duurde echter tot de absolute slotfase tot de Meern de gelijkmaker vond. Sven van Doorn was de gevierde man, maar het gelijkspel leverde eigenlijk maar weinig op voor beide teams. Samen met Quick ’20 staan De Meern en Be Quick nu op 23 punten. De spanning aan de onderkant van de Derde Divisie is om te snijden.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD