Volg ons

Be Quick 1887

De Meern en Be Quick delen in extremis de punten

De Meern en Be Quick delen in extremis de punten

De Meern en Be Quick bezorgden het publiek met name in  de eerste helft een vermakelijke degradatiekraker, maar schoten beiden weinig op met het resultaat. Lang hadden de bezoekers de overwinning in handen, maar een treffer van Sven van Doorn in blessuretijd zorgde uiteindelijk toch voor een puntendeling, 2-2.

Voorsprong Groningers
De openingsfase was voor De Meern. Al vroeg zette Jordy Stins de thuisploeg op voorsprong, nadat eerdere mogelijkheden al om zeep waren geholpen. Na de gelijkmaker van Daan Driever gingen beide teams nadrukkelijk op jacht naar meer doelpunten. Nog voor rust kon Thomas Careman (foto), via een gemakkelijk gegeven penalty, de Groningers op een 1-2 voorsprong zetten.

Van Doorn
Na rust zakte het spelniveau, maar steeg de de spanning. Het duurde echter tot de absolute slotfase tot de Meern de gelijkmaker vond. Sven van Doorn was de gevierde man, maar het gelijkspel leverde eigenlijk maar weinig op voor beide teams. Samen met Quick ’20 staan De Meern en Be Quick nu op 23 punten. De spanning aan de onderkant van de Derde Divisie is om te snijden.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Be Quick 1887