zondag, 21 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieDe Meern-coach Titaley: 'Handhaving zou heel goede prestatie zijn'

De Meern-coach Titaley: ‘Handhaving zou heel goede prestatie zijn’

Promovendus De Meern wacht een pittig seizoen. De Utrechtse Derde Divisionist zag flink wat sterkhouders vertrekken en is dus realistisch in haar doelstelling voor het komend seizoen.

Primair doel
Waar De Meern op ingeschaald moet worden was volgens coach Joël Titaley goed te zien in het oefenduel tegen mede-Derde Divisionist Spakenburg: ,,Dan zie je een ploeg die top derde divisie speelt, met allemaal goede spelers en een enorm budget, tegenover een ploeg die zich moet handhaven. Want directe handhaving is ons primaire doel, dat zou een heel goede prestatie zijn”, zegt de coach in het AD.

Groep van 15
De Meern moet het bij haar debuut in de Derde Divisie rooien zonder veel van de sterkhouders die vorig seizoen promotie afdwongen: ,,We zijn van 31 naar 21 selectiespelers gegaan, daarbinnen hebben we een groep van vijftien zitten waar het, afhankelijk van vorm en tegenstanders, straks om zal gaan”, besluit Titaley.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD