dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlClubsBlauw Geel'38De Meern aan de hand van Den Haag naar zege bij Blauw...

De Meern aan de hand van Den Haag naar zege bij Blauw Geel, Hercules en Jong De Graafschap winnen

Kesly den Haag was zondagmiddag de grote man aan de zijde van De Meern. De aanvaller was goed voor twee doelpunten in de gewonnen wedstrijd tegen Blauw Geel (1-3). Jong De Graafschap pakte de eerste zege van het seizoen tegen HBS (2-1) en Hercules was te sterk voor HSC (0-2).

Blauw Geel – De Meern
De ploeg van trainer/coach Joël Titaley stond na 22 minuten spelen op een fraaie 0-2 voorsprong. De twee doelpunten kwamen op naam van Kesly den Haag. Nog voor de pauze bracht Van den Brink de spanning weer helemaal terug in de wedstrijd (1-2). In de tweede helft werd het duel definitief beslist door de derde treffer van De Meern.  Zakaria El Bennay was de maker van dit doelpunt (1-3).

Jong De Graafschap – HBS
Het talententeam uit Doetinchem kwam na een half uur spelen op voorsprong, nadat Dusink onderuit was gehaald in het strafschopgebied van de tegenstander wees de dienstdoende arbiter naar de stip. Keurntjes schoot de bal binnen (1-0).  In de 72ste minuut verdubbelde invaller Marlon Versteeg de voorsprong voor Jong De Graafschap (2-0).  Mulder bracht negen minuten voor tijd de 2-1 nog wel op het scorebord, maar daar bleef het bij. De thuisclub pakte dit seizoen voor de eerste keer de felbegeerde drie punten.

HSC’21 – Hercules
De uitspelende formatie kwam na 28 minuten spelen op 0-1 door Oskar van Logtestijn. In de laatste minuut van de officiële speeltijd bepaalde Jeffrey Vlug de eindstand op 0-2. Voor Hercules was het de eerste keer dat het met drie punten het speelveld kon verlaten na een uitwedstrijd in Haaksbergen bij HSC’21.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD