zondag, 21 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieDe Loor: "Weet dat ik nog beter kan"

De Loor: “Weet dat ik nog beter kan”

Mark de Loor maakte na twee jaar blessureleed eerder dit seizoen zijn rentree voor Katwijk. De blessureperikelen hebben de creatieve middenvelder anders naar het voetbal doen kijken: “Ik weet dat ik nog beter kan, maar tegelijk ben ik blij dat ik überhaupt weer kan voetballen en dit seizoen fit ben gebleven.”

Als club tevreden

“Ik voel me fit, maar toch kan ik nog stappen maken. Het gevoel kan nog iets beter, ik laat voor mijn idee nog niet zien wat ik kan laten zien. Maar dat is ook niet gek, want twee jaar uitgeschakeld zijn is niet niets”, stelt De Loor. “Ik denk wel dat we als club tevreden mogen zijn met het afgelopen seizoen. We hebben na de winterstop wel een periode gehad waarin het stuivertje soms de verkeerde kant op viel, maar ik denk dat we als Katwijk uiteindelijk wel staan waar we horen te staan.”

Graag zo houden

Voor komend seizoen verandert dat als het aan De Loor ligt ook niet: “Katwijk wil altijd bovenin meedoen”, stelt hij. “Laat ik het zo zeggen: ik ben de afgelopen jaren altijd in de top 3 geëindigd en wil dat graag zo houden.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD