Volg ons
Mark de Loor Katwijk

Tweede Divisie

De Loor: “Weet dat ik nog beter kan”

De Loor: “Weet dat ik nog beter kan”

Mark de Loor maakte na twee jaar blessureleed eerder dit seizoen zijn rentree voor Katwijk. De blessureperikelen hebben de creatieve middenvelder anders naar het voetbal doen kijken: “Ik weet dat ik nog beter kan, maar tegelijk ben ik blij dat ik überhaupt weer kan voetballen en dit seizoen fit ben gebleven.”

Als club tevreden

“Ik voel me fit, maar toch kan ik nog stappen maken. Het gevoel kan nog iets beter, ik laat voor mijn idee nog niet zien wat ik kan laten zien. Maar dat is ook niet gek, want twee jaar uitgeschakeld zijn is niet niets”, stelt De Loor. “Ik denk wel dat we als club tevreden mogen zijn met het afgelopen seizoen. We hebben na de winterstop wel een periode gehad waarin het stuivertje soms de verkeerde kant op viel, maar ik denk dat we als Katwijk uiteindelijk wel staan waar we horen te staan.”

Graag zo houden

Voor komend seizoen verandert dat als het aan De Loor ligt ook niet: “Katwijk wil altijd bovenin meedoen”, stelt hij. “Laat ik het zo zeggen: ik ben de afgelopen jaren altijd in de top 3 geëindigd en wil dat graag zo houden.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie