woensdag, 19 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieDe Loor: "De bal begon te zwabberen, dan hoop je maar één...

De Loor: “De bal begon te zwabberen, dan hoop je maar één ding”

Katwijk heeft na vier weken zonder succes eindelijk kunnen juichen. Dat gebeurde tegen tien man van Jong FC Twente dankzij een verschrikkelijke ketser van Joël Drommel. Het deerde Katwijk uiteraard weinig, want door de 0-1-zege kon eindelijk weer vertrouwen worden getankt.

Beter met elf tegen elf

Trainer Dick Schreuder was tegenover FOX Sports blij, maar het spel was nog niet naar wens. “We werden te ongeduldig en kozen te snel voor de diagonale bal. Terwijl je juist een station verder de voorzet wilden krijgen. We hoefden niet perse de achterlijn te halen, maar het baltempo moest gewoon omhoog. Ik denk dat we zelfs met elf tegen elf het beter deden.”

Hopelijk is het nu voorbij

Mark de Loor dankte de bal voor zijn treffer. “Niemand zette druk, dus besloot ik maar eens uit te halen. De bal leek houdbaar, maar je zag dat de bal naarmate hij dichter bij het doel kwam steeds meer begon te zwabberen. Dan hoop je maar één ding.” Zo zat het voor Katwijk na vier duels zonder doelpunt een keer mee. “Soms gaan de ballen er makkelijk in en zit je in een bepaalde flow. Nu zit je in een klein dipje. Dan mis je nog van een meter afstand. Ik hoop dat dit nu een beetje voorbij is.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD