Volg ons
Katwijk juichen uitduel Jong FC Twente

Tweede Divisie

De Loor: “De bal begon te zwabberen, dan hoop je maar één ding”

De Loor: “De bal begon te zwabberen, dan hoop je maar één ding”

Katwijk heeft na vier weken zonder succes eindelijk kunnen juichen. Dat gebeurde tegen tien man van Jong FC Twente dankzij een verschrikkelijke ketser van Joël Drommel. Het deerde Katwijk uiteraard weinig, want door de 0-1-zege kon eindelijk weer vertrouwen worden getankt.

Beter met elf tegen elf

Trainer Dick Schreuder was tegenover FOX Sports blij, maar het spel was nog niet naar wens. “We werden te ongeduldig en kozen te snel voor de diagonale bal. Terwijl je juist een station verder de voorzet wilden krijgen. We hoefden niet perse de achterlijn te halen, maar het baltempo moest gewoon omhoog. Ik denk dat we zelfs met elf tegen elf het beter deden.”

Hopelijk is het nu voorbij

Mark de Loor dankte de bal voor zijn treffer. “Niemand zette druk, dus besloot ik maar eens uit te halen. De bal leek houdbaar, maar je zag dat de bal naarmate hij dichter bij het doel kwam steeds meer begon te zwabberen. Dan hoop je maar één ding.” Zo zat het voor Katwijk na vier duels zonder doelpunt een keer mee. “Soms gaan de ballen er makkelijk in en zit je in een bepaalde flow. Nu zit je in een klein dipje. Dan mis je nog van een meter afstand. Ik hoop dat dit nu een beetje voorbij is.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie