Volg ons
Erik de Kruijk FC Lienden VVSB

Tweede Divisie

De Kruijk kan maanden na botsing nog altijd niet werken

De Kruijk kan maanden na botsing nog altijd niet werken

Erik de Kruijk raakte maanden geleden geblesseerd en had toen ongetwijfeld niet kunnen denken dat hij zolang aan de kant moest staan. De 31-jarige aanvaller hield een gebroken jukbeen en een verbrijzelde oogkas over aan een botsing in de KNVB-bekerwedstrijd tegen AZ (1-4). Nu, zo’n tweeënhalve maand verder, is De Kruijk nog lang niet de oude.

De Kruijk herstelt nog altijd

De Kruijk zit nog altijd in de herstelfase nadat hij eind september geblesseerd raakte. Alhoewel de verwachtingen waren dat hij al na zes weken terug kon keren op het voetbalveld, kwam de aanvaller bedrogen uit. “In het ziekenhuis werd gezegd dat ik zes weken na de operatie, die één dag na het incident plaats vond, wel weer kon voetballen. Niet dus”, geeft De Kruijk nu aan tegenover De Gelderlander.

Tussen het werken door slapen

De gevolgen van de botsing ondervindt De Kruijk ook in zijn dagelijks leven. De speler van FC Lienden heeft zijn werk nog niet weer volledig op kunnen pakken, wel werkt hij parttime. “Ik werk nu ‘s ochtends twee uurtjes en ‘s middags twee uurtjes. Tussendoor slaap ik. Ik hoop dat deze maand rustig op te bouwen. Het scheelt dat ik op de fiets naar mijn werk kan”, vertelt De Kruijk. Wanneer de in Ameide geboren speler wel weer aan voetballen toe gaat komen, is afwachten.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie