Volg ons

Eerste Divisie

De Koning blijft weer ongeslagen met Volendam: ‘Het gaat om de winst’

De Koning blijft weer ongeslagen met Volendam: ‘Het gaat om de winst’

FC Volendam is in de Eerste Divisie aan een opmerkelijke opmars bezig sinds Hans de Koning werd binnengehaald als de nieuwe hoofdtrainer. De club bleef vrijdagavond voor de zesde keer op rij ongeslagen onder zijn leiding al had men wel de nodige moeite om een fraaie voorsprong tot het einde vast te houden tegen MVV (3-2).

Gaat om de winst
Na 51 minuten spelen stond er een tussenstand van 3-0 op het scorebord in Volendam. De tegenstander uit Maastricht wist zich echter terug te knokken naar 3-2 waardoor puntenverlies nog in zicht kwam voor de thuisploeg.  ,,Of het nou rechts- of linksom is het gaat om de winst. Of het nou met 5-2, 3-1 of het is 1-0 het zij zo. Als wij thuisspelen is het altijd wel spektakel”, aldus De Koning tegenover NH Sport.

Schwung
Een spektakelstuk was het deze keer niet in Volendam, zo beaamde ook de succesvolle oefenmeester van FC Volendam. ,,Nee, maar dat zeiden we zelf ook. We hadden niet de echte schwung zoals tegen Ajax en Almere City, maar het kan niet altijd.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Eerste Divisie