Volg ons

Eerste Divisie

De Kogel wijst ook Hearts of Midlothian af

De Kogel wijst ook Hearts of Midlothian af

Leon de Kogel heeft na het Vietnamese Thanh Hóa ook het Schotse Hearts of Midlothian afgewezen. De spits heeft echter nog meer opties in het buitenland, schrijft De Stentor.

Meer interesse
De aanvaller mag vertrekken uit Deventer, waar zijn salaris flink op de begroting drukt. De Kogel onderhandelt vandaag met een onbekende geïnteresseerde club, weet de krant. Het is daarom onzeker of hij deel uitmaakt van de wedstrijdselectie voor het duel met MVV.

Zarbaf
Dinsdag contracteerde Go Ahead Eagles wel Hamid Zarbaf. De 27-jarige geboren Deventernaar komt over van HHC Hardenberg en speelde in de jeugd al bij de Eagles: ,,Sportief wil je het hoogste halen en als Deventer jongen is dit een prachtige stap”, reageert Zarbaf opgetogen.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Eerste Divisie