Volg ons
Marijn de Kler TEC

Tweede Divisie

De Kler laat TEC zitten voor Achilles ’29

De Kler laat TEC zitten voor Achilles ’29

Marijn de Kler voetbalt komend seizoen toch niet voor TEC, maar voor Achilles ’29. Hoewel de 23-jarige vleugelverdediger volgens de club uit Tiel zijn ja-woord reeds had gegeven, besloot hij alsnog te kiezen voor de Jupiler League-degradant uit Groesbeek.

Eén duel tegen Koninklijke HFC

De Kler zocht een nieuwe club nadat Heracles Almelo besloot hem geen nieuw contract aan te bieden. De verdediger speelde eerder in de jeugdopleiding van Vitesse, maar kwam in Arnhem niet verder dan het beloftenteam. Bij Heracles kwam hij tot één optreden als invaller, te weten in de KNVB beker tegen Koninklijke HFC.

Willen we helemaal niet hebben

Een kleine week geleden dacht TEC hem te hebben vastgelegd voor aankomend seizoen, maar daarna alsnog te kennen dat zijn ‘gevoel’ niet goed was om kort daarna bij Achilles ’29 te tekenen. “Eigenlijk willen we er helemaal geen woorden meer aan vuil maken”, reageert technisch manager Don Bosman op de gang van zaken tegenover TweedeDivisie.org. “Laat ik slechts zeggen dat wij spelers die eerst hun ‘ja-woord’ geven en dat daarna weer terugtrekken helemaal niet bij onze selectie willen hebben.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie