maandag, 27 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieDe Kler laat TEC zitten voor Achilles '29

De Kler laat TEC zitten voor Achilles ’29

Marijn de Kler voetbalt komend seizoen toch niet voor TEC, maar voor Achilles ’29. Hoewel de 23-jarige vleugelverdediger volgens de club uit Tiel zijn ja-woord reeds had gegeven, besloot hij alsnog te kiezen voor de Jupiler League-degradant uit Groesbeek.

Eén duel tegen Koninklijke HFC

De Kler zocht een nieuwe club nadat Heracles Almelo besloot hem geen nieuw contract aan te bieden. De verdediger speelde eerder in de jeugdopleiding van Vitesse, maar kwam in Arnhem niet verder dan het beloftenteam. Bij Heracles kwam hij tot één optreden als invaller, te weten in de KNVB beker tegen Koninklijke HFC.

Willen we helemaal niet hebben

Een kleine week geleden dacht TEC hem te hebben vastgelegd voor aankomend seizoen, maar daarna alsnog te kennen dat zijn ‘gevoel’ niet goed was om kort daarna bij Achilles ’29 te tekenen. “Eigenlijk willen we er helemaal geen woorden meer aan vuil maken”, reageert technisch manager Don Bosman op de gang van zaken tegenover TweedeDivisie.org. “Laat ik slechts zeggen dat wij spelers die eerst hun ‘ja-woord’ geven en dat daarna weer terugtrekken helemaal niet bij onze selectie willen hebben.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD