zaterdag, 13 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieDe Jonge (De Treffers): 'Ik heb mijn ploeg een compliment gegeven'

De Jonge (De Treffers): ‘Ik heb mijn ploeg een compliment gegeven’

De Treffers wist zaterdagavond in Groesbeek de drie punten te pakken tegen G.V.V.V. (1-0). Trainer/coach Jan de Jonge van de winnende formatie verscheen na afloop van het duel voor de camera van Eyecons en gaf aan dat hij zeer tevreden was met de prestatie van zijn ploeg, maar dat men de wedstrijd eerder in het slot had moeten gooien. 

,,Ik vind dat we het eerste kwartier wel goed speelden. Wij hadden heel veel moeite om aan de bal, in de opbouw om constant de goede keuzes te maken. Dat lijkt mij ook niet zo heel raar gezien onze ploeg. Die is toch anders met nieuwe jongens. GVVV probeerde naar hun mogelijkheid de tent dicht te houden en daar hebben ze alle recht toe. Voor ons is het moeilijk om na de 1-0 het uit te spelen, dat hebben we niet zo heel goed gedaan, maar ik heb mijn ploeg een compliment gegeven”, aldus De Jonge tegenover de camera van Eyecons.

Door de overwinning op G.V.V.V. bezet De Treffers na vier gespeelde wedstrijden de vijfde plaats in de competitie. Dit met acht punten en een doelsaldo van vier doelpunten voor en twee tegen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD