Volg ons

De Graafschap

De Jong passeert Ars voor Van den Hurk

De Jong passeert Ars voor Van den Hurk

Sjoerd Ars is zijn basisplaats bij De Graafschap kwijt. Trainer Henk de Jong kiest tegen FC Eindhoven voor Anthony van den Hurk in de punt van de aanval.

Oog op de toekomst
Van den Hurk raakte eerder dit seizoen na het uitduel bij Helmond Sport zijn basisplaats kwijt. ,,Anthony zat even in een mindere fase, maar komt er weer aan”, stelt trainer Henk de Jong tegenover De Gelderlander. ,,Het is een jonge vent en hij heeft snelheid. Met het oog op de toekomst is ook het belangrijk hem te laten spelen.”

Belangrijke rol
Toch neemt de coach routinier Ars in bescherming: ,,Sjoerd begint op de bank, maar dat wil niet zeggen dat ik niet tevreden over hem ben. Hij heeft juist een heel belangrijke rol in de groep en kan als invaller ook van waarde zijn.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over De Graafschap