vrijdag, 19 juli 2024
Voetbal247.nlClubsDe GraafschapDe Jong niet ongerust: 'Ik raak niet in de war van één...

De Jong niet ongerust: ‘Ik raak niet in de war van één wedstrijd’

De Graafschap kwam zaterdagavond in de uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk niet verder dan een puntendeling (0-0). De ploeg uit Doetinchem maakte weinig indruk in Brabant, maar dat was voor trainer/coach Henk de Jong naar zijn zeggen geen reden om plotseling in paniek te raken.

Vrijdag voetballen we weer
,,Of dit mij verontrust? Ben je gek. Ik raak niet in de war van één wedstrijd. We gaan hier weer mee aan de gang en vrijdag voetballen we weer. Zin an”, aldus De Jong tegenover Omroep Gelderland.

Pissig
De oefenmeester probeerde het een en ander recht te zetten in de pauze, het spel van zijn ploeg werd er echter niet veel beter van. ,,Ik ben wel even pissig geweest. Serrarens kwam de bal zelfs in de laatste linie halen. We misten diepgang en dat gold ook voor Fabian. Het gekke is dat we na de rode kaart beter gingen voetballen. Maar je moet ook realistisch zijn en blij zijn met een puntje. Je kunt hem ook zomaar verliezen.”

RKC was lastig
Voor de supporters in het stadion en de mensen die op televisie het duel bekeken werd het een teleurstellende avond. ,,We waren de enige wedstrijd op zaterdagavond. Dus is het jammer dat we niet meer vermaak konden bieden. RKC was lastig te bespelen. We kregen het niet voor elkaar. En dat is vooral zonde voor al die mensen die mee waren.”

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD