zaterdag, maart 6, 2021
Home Derde Divisie Derde Divisie Zaterdag De Jager hoopt op profclub, maar sluit niets uit: 'Geen straf als...

De Jager hoopt op profclub, maar sluit niets uit: ‘Geen straf als ik bij Hoek zou blijven’

Ruben de Jager is nog altijd te vinden op de trainingsvelden van Hoek. De aanvaller traint mee met de club uit de Derde Divisie en hoopt spoedig een contract te kunnen tekenen bij een profclub. Hij sluit echter niet bij voorbaat uit dat hij komend seizoen zal spelen voor de promovendus, meldt Omroep Zeeland.

- Advertentie -

Eerste Divisie
Volgens de berichtgeving is de zaakwaarnemer van de aanvaller in gesprek met meerdere clubs uit de Eerste Divisie. Een langer verblijf bij Hoek lijkt dan ook niet in de lijn der verwachtingen te liggen, maar De Jager sluit dit niet helemaal uit.  ,,We hebben een leuke groep en de trainingen zijn van een hoog niveau. Het is zeker geen straf als ik bij Hoek zou blijven. Als je goed presteert in de Derde Divisie, kan je daarna ook nog stappen maken”, aldus De Jager tegenover de regionale omroep.

FC Twente
De 21-jarige aanvaller maakte in 2013 de overstap naar de jeugdopleiding van FC Twente. Hier speelde hij tijdens het voorgaande seizoen zijn wedstrijden in het beloftenteam. Mede door blessureleed wist De Jager niet door te breken in Enschede. Zijn aflopende contract wenste men bij FC Twente niet te verlengen.

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES